ENGLISH
NEDERLANDS
FRANÇAIS
 

 

Parc Naturel Livradois Forez


Download hier onze
brochure in PDF formaat


 

 Kamer LA FORÊT 2 / 3 prs.
Kamer L'ASTRE 2 / 3 prs.


Kamer La Fôret, 2 / 3 personen:

Gezellige, ruime kamer van 18m2 met een eigen wastafel. Op deze kamer zijn twee eenpersoonsbedden (90x200cm) die eventueel tegen elkaar aangeschoven kunnen worden. Er is een toilet met douche in een aparte ruimte direct naast de kamer. Als kamer Astre bezet is, wordt dit sanitair gedeeld. De kamer is per nacht te boeken.

Tarieven per nacht*:
* Voor deze kamer geldt een toeslag van € 6,00 in juli en augustus bij een verblijf van één nacht

€ 60,00 voor 2 personen

€ 85,00 voor 3 personen
Reserveer online

Op deze kamer is een wastafel met warm en koud water aanwezig, nachtkastjes, nachtlampjes, leeslampje, zitje, WiFi, waterkoker, glazen, kopjes, thee en oploskoffie. Er is een kast voor uw bagage, een handoekrek en een hangvoorziening voor kleding.

Klik hier om dit venster te sluiten en ga terug naar Accommodatie


Kamer L'Astre, 2 tot 3 personen:

Gezellige, ruime kamer van 18m2 met een eigen wastafel. Op deze kamer is een tweepersoonsbed (180x190cm). Er is een toilet met douche in een aparte ruimte direct naast de kamer. Als kamer Forêt bezet is, wordt dit sanitair gedeeld.

Tarieven per nacht*:
* Voor deze kamer geldt een toeslag van € 6,00 in juli en augustus bij een verblijf van één nacht.

€ 60,00 voor 2 personen
€ 85,00 voor 3 personen
Reserveer online

Op deze kamer is een wastafel met warm en koud water aanwezig, nachtkastjes, nachtlampjes, leeslampje, zitje, WiFi, waterkoker, glazen, kopjes, thee en oploskoffie. Er is een kast voor uw bagage met hang- en leggedeelten. Op de kamer kan een derde slaapplaats gemaakt worden. In dat geval verdwijnt het zitje en komt er een eenpersoonsbed (90x200cm) voor in de plaats.

Klik hier om dit venster te sluiten en ga terug naar Accommodatie

Kamer La Montagne, 2 tot 5 personen:

Zeer ruime (circa 22m2) en sfeervolle L-kamer met zithoek. Voorzien van een eigen badkamer met een toilet, wastafel en douche. De badkamer is privé en direct bereikbaar vanaf de kamer. Op deze kamer staat een tweepersoonsbed (160x200cm), een stapelbed (2 x 90 x 200cm), en er is plaats om nog een enkel eenpersoonsbed bij te plaatsen. Natuurlijk is er een zitgedeelte met comfortale fauteuils. Wandkast met schappen voor het opbergen van uw spullen.

Tarieven 2015 per nacht:

€ 65,00 voor 2 personen
€ 90,00 voor 3 personen
€ 115,00 voor 4 personen


Klik hier om dit venster te sluiten en ga terug naar Accommodatie

Accommodatie

Chambre ForêtU bent van harte welkom in uw gastenkamer en ook in de grote sfeervolle, authentieke woonruimte die wij beschikbaar stellen voor onze gasten. Hier serveren wij uw ontbijt, maar kunt u bijvoorbeeld ook een boek lezen. Drankjes zijn tegen betaling aanwezig, er is een koelkast beschikbaar, een magnetron, WiFi en een laptopje. In de grote tuin vindt u zeker een aangenaam plekje op een tuinstoel of ligbed. In of uit de zon, op een terras of op het gras. Er is een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. De garage biedt mogelijkheden om motoren, fietsen, wintersportuitrusting en dergelijke te stallen.


Klik op de foto's voor meer informatie over de betreffende kamer. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer eventueel direct online.

 

Als u gebruik maakt van een diner ’s avonds tegen 19.30 uur, dan bent u van harte welkom bij ons aan tafel in onze woonruimte waar tevens de keuken is. Le Grand Trianon beschikt over vijf gastenkamers variërend van 2 tot 5 personen. Iedere kamer heeft een kast voor uw kleding. Handdoeken, beddengoed en ontbijt zijn altijd inbegrepen in onze tarieven. Kinderstoel gratis te gebruiken, kinderledikant tegen geringe vergoeding; kinderen onder 2 jaar verblijven gratis.

 
   

Janssen & Janssen - Lugeastre Bas (gehucht) 43440 Saint Didier sur Doulon
Tel. : +33.(0)6.01.86.80.22 - Email info@legrandtrianon.com